ביום 14.1.23 כאשר הנאשמים נסעו ברכב, עקפו את רכבו של המתלונן, מר אלכסנדר פלקביץ', ואילצו אותו לבלום בפתאומיות. לאחר שהרכבים נעצרו במקביל בצומת, המתלונן יצא מרכבו ושאל את הנאשמים לפשר מעשיהם. בתגובה לכך, תקף הנאשם את המתלונן באמצעות התזת גז מדמיע בפניו ונסע מהמקום.
לאחר מכן, המתלונן עצר בצד הדרך כדי לשטוף את פניו ולהזעיק עזרה. הנאשם המשיך בנסיעתו, הוריד את נאשם 2 והמתין לו. סמוך לשעה 14:24, הגיע נאשם 2 כשהוא אוחז באבן, גז מדמיע וחוט ברזל, ניגש למתלונן ואיים עליו בפגיעה. נאשם 2 תקף פעם נוספת את המתלונן באמצעות גז מדמיע, על אף בקשותיו של המתלונן שיחדל ממעשיו. בנוסף, נאשם 2 השליך את האבן על הטלפון הנייד של המתלונן, שבר אותו וברח. כתוצאה מהתקיפה נגרמה למתלונן חבלה בדמות צריבה בעין שמאל. הנאשם הורשע על פי הודאתו בעבירה של תקיפה הגורמת חבלה של ממש.
הצדדים הציגו לבית המשפט הסדר טיעון במסגרתו צויינו לקיחת האחריות של הנאשם, חלוף הזמן מאז האירוע וקיומם של קשיים ראייתיים. השופטת דגנית משעלי ביטון מצאה אותו סביר לאור הודאת הנאשם שחסכה זמן שיפוטי, עברו הפלילי המאוחר של הנאשם לעבירה זו, והעובדה שההסכמה העונשית מצויה בגדר מתחם הענישה ההולם.
נוכח האמור ובדגש על המסר כי אירועי אלימות בכביש מחייבים התייחסות הולמת ולכן אין מקום לסיים את ההליך ללא פיצוי למתלונן על הכאב והסבל שחווה, גזרה השופטת על הנאשם 5 חודשי מאסר על תנאי, פיצוי המתלונן בסך 1,500 ₪ והתחייבות.